bomba s otoka

Senzacionalna vijest iz Engleske; David Beckham kupuje posrnulog velikana u čijem je dresu odigrao 394 utakmice

29.11.2022 u 20:19

Bionic
Reading

Legendarni engleski nogometaš David Beckham (47) se po završetku igračke karijere bacio u poslovne vode i za sada mu ide fantastično. Beckham je jedan od vlasnika Inter Miamija, kluba iz američke MLS lige, a sada bi se mogao vratiti i u engleski nogomet

Obitelj Glazer je 2005. godine za 790 milijuna funti kupila Manchester United, a prije tjedan dana je objavljeno kako su sada spremni prodati klub s Old Trafforda!

Jasno, odmah su se pojavila brojna nagađanja o potencijalnim novim vlasnicima, kao najzvučnija imena spominju se sir Jim Ratcliffe, najbogatiji Britanac i dugogodišnji Unitedov navijač te kompanija Apple koja je odmah iskazala interes. No, sad je s Otoka stigla i prava bomba!

Engleski mediji tvrde kako se David Beckham (47) angažirao te želi okupiti ulagače koji bi kao investicijska grupa preuzeli 'crvene vragove'!

Beckham je ponikao u Unitedu, dijete je kluba i jedan od njegovih najboljih igrača svih vremena. Od 1992. do 2003. godine je za 'crvene vragove' odigrao 394 utakmice, zabio je 85 golova i osvojio sve što se osvojiti moglo. Karijeru je Beckham nakon Uniteda nastavio u Real Madridu, LA Galaxyju, Milanu te PSG-u, a umirovio se 2013. godine.

Danas je jedan od vlasnika Inter Miamija, kluba iz američke MLS lige, a sada bi se mogao vratiti i u engleski nogomet!

Manchester United procijenjen je na oko pet milijardi funti, no financijski stručnjaci tvrde kako ga obitelj Glazer neće prodati za manje od osam milijardi funti.

Da se nešto ozbiljno 'kuha' na Old Traffordu otkrio je i Rio Ferdinand, veliki Beckhamov prijatelj i također legenda Uniteda.

'Vidio sam Davida prije neki dan na utakmici. Išao sam na meč Engleske i sjedili smo jedan pored drugog. Izgledao je kao milijun dolara, ali i ne baš kao 10 milijardi dolara (koliko je navodna vrijednosti Uniteda!). No, on ne dolazi sam, dolazi s ljudima koji imaju ‘duboke džepove’ i mogućnost da završe posao poput ovog. Mislim da će se na kraju sve svesti na brojke', rekao je za engleske medije Rio Ferdinand.