svaka mu čast

Modrić oduševio Madrid: Donio odluku kojoj se navijači Reala nisu nadali

28.07.2018 u 19:43

Bionic
Reading

Luka Modrić spreman je ranije prekinuti svoj godišnji odmor kako bi nastupio 15. kolovoza u Tallinnu na dvoboju europskog Superkupa protiv Atletica...

Naš 32-godišnji veznjak bio je najveći miljenik navijača Reala i prije odlaska Cristiana Ronalda, a njegova posljednja odluka definitivno će oduševiti sve one koji vole 'kraljevski klub'.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, iako se izuzetno iscrpio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Luka Modrić želi ranije prekinuti zasluženi godišnji odmor kako bi bio spreman za prvi veliki obračun u sezoni, onaj protiv Atletica 15. kolovoza u europskom Superkupu.

Kako tvrdi dnevnik Marca, najbolji igrač Svjetskog prvenstva koji se trenutno odmara u Hrvatskoj namjerava već za desetak dana vratiti se u Madrid, a onda sa samo tjedan dana treninga konkurirati za utakmicu u kojoj će Real loviti još jedan europski trofej, u reprizi finala Lige prvaka iz 2016. i 2014. godine.

Pitanje je hoće li mu trener Lopetegui dopustiti igrati cijelu utakmicu protiv Atletica u Superkupu, ali čak i kao džoker s klupe dobro će doći 'kraljevima' koji bi trebali odmorni i u vrlo jakom sastavu istrčati na teren, s obzirom da su samo još Raphael Varane i nimalo potrošeni Mateo Kovačić dogurali do završnice SP-a...