HRABRA NJEMICA

Seksi skijašica prihvatila izazov i posve se razgolitila

10.02.2017 u 17:44

Bionic
Reading

Nije ni prva, a vjerujemo ni zadnja. No, kad god se neka vrhunska sportašica odlući posve skinuti i stati pred foto-objektiv, nastane zbrka...

Tako je i u slučaju njemačke skijašice Christine Geiger, koja je pristala pozirati za najpoznatiji muški magazin Playboy.

Ova 27-godišnja Njemica bavi se alpskim skijanjem, a početkom siječnja natjecala se i na zagrebačkoj Snježnoj kraljici te je zauzela odlično deseto mjesto.

'Nije mi bilo lako odlučiti se na ovaj korak. Jednostavno, nikada se nisam slikala bez odjeće, pa ni kod kuće. Sada se osjećam odlično i jako sam sretna što je sve ispalo kako treba', objasnila je Christina, kojoj veći problem stvara ozljeda koljena.

'U svibnju prošle godine bila sam na operaciji. Sada je sve OK, ali još osjećam bol. Nikako da potpuno nestane, a kako vrijeme prolazi već se i navikavam na nju, učim trenirati s tim problemom'.

Skijanje joj je očito sve, pa kada juri niz bijele padine, na bol posve zaboravi.

'Na stazi sve nestane! Toliko sam fokusirana na uspjeh pa bol zaboravim. Moja forma nije na visokom nivou, ali sigurna sam da mogu samo bolje. Nadam se da ću uspjeti biti među deset najboljih skijašica na svijetu'.

Rođena je u Oberstdorfu a u Svjetskom kupu debitirala je 2008. godine, dok joj je najbolji plasman treće mjesto u slalomskoj utrci u Semmeringu 29. prosinca 2010. godine. Kao juniorka je imala puno više uspjeha. Adrenalin joj je u krvi.

'Za mene kažu da sam pozitivno luda. Prije dvije godine sam skočila padobranom. Ipak, potpuno sam svjesna da sport ponekad može biti jako opasan', zaključila je njemačka skijašica.

Autor: YouTube