SVIĐA LI VAM SE?

Seksi plavuša i igrači Hajduka u novoj reklami za Pipi!

08.04.2015 u 12:41

Bionic
Reading

HNK Hajduk producirao je prvi reklamni spot za jedan od najprepoznatljivijih proizvoda pod klupskom etiketom, a to je Pipi Hajduk limunada

Partnerska suradnja HNK Hajduk i tvrtke Dalmacijavino dobila je novi zamah, a ovaj spot u kojem su glavni glumci nogometaši Hajduka bit će veliki adut u reklamnoj kampanji koja upravo započinje.

'Potaknuti vrhunskim rezultatima koje smo u ovih 12 mjeseci ostvarili sa osvježavajućim pićem Pipi Hajduk limunada, a to je 500.000 kuna izravne dobiti Hajduku, odlučili smo napraviti jedan iskorak, a to je reklamni spot koji je klub producirao', kazao je za hajduk.hr direktor marketinga splitskog kluba Aljoša Bašić.

Autor spota je Milan Latković mladi kreativac iz Splita kojeg Bašić posebno ističe i zahvaljuje mu na izvrsno odrađenom poslu.

Redatelj Milan Latković je završio Umjetničku Akademiju u Splitu, bavi se uglavnom režijom i snimanjem spotova, reklama, promotivnih i dokumentarnih videa, te fotografijom. Hrvatskoj publici poznat je po uspješnim spotovima za grupu 'Dječaci'.

Nova reklama

'Ideja je bila da se referiram na staru, prepoznatljivu reklamu za Pipi s Anom Sasso u glavnoj ulozi i da je spojim s Hajdukom te da bude simpatična i navijačima', kazao je Latković.

'Kako su nogometašima njihove noge najvrijedniji 'alat' snimio sam ih kako se dobacuju staklenom bocom udarajući je nogama, gdje drugo nego u plićaku na Bačvicama. U priču naravno ulazi i zgodna cura koja odvlači pozornost igračima i koju onda selimo na stadion kako bi upotpunila ispijanje svog omiljenog pića navijajući za svoj klub.'

Glavni glumci u spotu, koji je krajem prošle godine snimljen na Bačvicama, su Hajdukovi prvotimci Dante Stipica, Nikola Vlašić i Sandro Gotal, a tu je i nekadašnji ljubimac navijača Jean Kouassi koji je ove zime preselio u Kinu, ali je i na ovaj način ostao vezan uz Hajduk dok je zgodna cura Marija Milić.

Spot premijerno možete vidjeti na hajduk.hr, a televizijska premijera bit će večeras na ArenaSportu uoči izravnog prijenosa s Poljuda prve polufinalne utakmice Kupa Hrvatske između Hajduka i Splita.