DOKTOR HARTSTEIN:

Schumi je duplo snažniji od običnog čovjeka, to je šansa!

01.01.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Doktor Gary Hartstein, bivši medicinski djelatnik Formule 1 posljednjih dana redovito na Twitteru laicima objašnjava zdravstvenu situaciju Michaela Schumachera. U posljednjoj video objavi analizira utjecaj fizičke pripremljenosti slavnog šampiona na mogući ishod ove borbe...

Hartstein je u nedjelju navečer bio optimist i najavljivao mogući oporavak, ako iz bolnice potvrde da je pritisak na mozak splasnuo, a Schumi skinut s respiratora. Nažalost, u ponedjeljak su stigle loše vijesti iz Grenoblea, šampion ostao u komi, a entuzijazam bivšeg F1 doktora splasnuo. Ipak, novi obrat u utorak ponovo je probudio nadu, koju je svojom video objavom potencirao i ovaj ugledni liječnik, čije analize prenose mediji diljem svijeta:

'Na intezivnoj njezi Michael se nalazi u jednom vrlo agresivnom okruženju, ali s obzirom na vlastite fizičke predispozicije, s tim se može nositi bolje od prosječnih ljudi. Njegov kardiovaskularni sustav je otprilike duplo bolji od prosječnog muškarca njegove dobi,' kaže Gary Hartstein koji na svom Twitter profilu marljivo odgovara na sva suvisla pitanja.

Što je još rekao, pogledajte u video prilogu: