MICHAEL JE BORAC

Schumacherova obitelj se oglasila: Nema predaje!

02.01.2014 u 14:26

Bionic
Reading

Obitelj Michaela Schumachera putem službene stranice velikog Nijemca zahvalila je brojnim fanovima i kolegama koji su izrazili podršku i suosjećanje…

'Povodom Michaelove nesreće na skijanju, voljeli bismo se zahvaliti svim ljudima diljem svijeta koji su iskazali suosjećanje i poželjeli mu oporavak. Hvala vam što ste nam dali potporu. Svi znamo da je on borac koji neće odustati!', osvanula je obavijest na službenoj web stranici Michaela Schumachera, uz nadnaslov: 'poruka Michaelove obitelji'.

Schumacheru je ovo četvrti dan inducirane kome u bolnici u Grenobleu. Liječnici i njegova glasnogovornica nisu se oglasili u četvrtak pa se pretpostavlja da je stanje jednako kao i u srijedu: stabilno, ali još uvijek kritično.

Valja reći da u Grenobleu i dalje traje medijska opsada bolnice, no doktorima je čak zabranjeno unositi mobilne uređaje pa informacije više ne cure kao prvog dana. Mediji su tek mogli uočiti kako je u posjetu teško ozlijeđenom šampionu došao prvi čovjek FIA-e Jean Todt, koji mu je bio šef u zlatno doba Ferrarija. Profesor Saillant, obiteljski prijatelj i ugledni francuski doktor koji ga je operirao nakon nesreće u Silverstoneu 1999. godine također je uz obitelj, a osim žene i djece, tu su i Michaelov otac Rolf te Corinnina mama Gabriele. Nitko od njih nije htio dati izjavu pri ulasku i izlasku iz bolnice.

U petak će biti još teži dan za Michaelovu obitelj, fanove i prijatelje, jer velikanu je rođendan, napunit će 45 godina...