INCIDENT

Savićević ima iste 'neprijatelje' kao Šuker; bolesni, zlonamjerni i lažu

20.01.2016 u 16:01

Bionic
Reading

Ljubiša Tumbaković postao je novi izbornik nogometne reprezentacije Crne Gore, a na njegovom predstavljanju pred novinarima se dogodio incident

Bivši sjajni igrači s ovih prostora nakon što završe karijeru i uskoče u odijela nogometnih djelatnika prečesto ulaze u sukobe s novinarima. Tako se legendarni golgeter Davor Šuker zamjerio mnogima kada je preuzeo funkciju predsjednika HNS-a te se par puta verbalno obračunavao s novinarima, a ništa drugačije nije ni u Crnoj Gori.

Prvi čovjek njihovog Nogometnog saveza nekadašnji je genijalac na terenu Dejan Savićević koji također ne živi u ljubavi s medijima.

Nažalost, izabrao je krivo vrijeme za otvaranje nove fronte, predstavljanje izbornika Crne Gore Tumbakovića zbog toga je palo u drugi plan.

Prema pisanju Monda Savićević se tijekom konferencije okomio na urednika TV Vijesti Aleksandra Radovića i novinara dnevnog lista Vijesti Danila Mitrovića te ih je optužio da su 'zlonamjerni, bolesni i izmišljaju'.

Dodajmo kako mu je Mitrović kratko odgovorio: 'Baš me briga što vi mislite.'

Bila je to mučna atmosfera, no sve se primirilo nakon što je Savićević napustio dvoranu, a krenulo je obraćanje crnogorskog izbornika.