DIJAMANT SPREMLJEN...

Sandra Perković o pripremi za novo zlato i ljubavnoj idili

22.07.2015 u 09:14

Bionic
Reading

Sandra Perković se nakon osvajanja četvrtog naslova na dijamantnoj ligi okrenula novim izazovima i pripremama kroz koje će ju voditi trener i odabranik srca Edis Elkasević

Sandra i u ovoj godini nastavlja nesmiljeno dominirati ženskim bacanjem diska. Dileme oko ukupne pobjednice u njezinoj disciplini opet nije bilo, ali Kubanka Yaimi Perez rezultatima pokazuje da se sprema u 'lov na Sandru'.

'Sretna sam što sam se vratila pobjedama nakon Lausanne, što opet dobro bacam i što sam ponovno osvojila dijmanatnu ligu. Sada moram ostati potpuno fokusirana i pripremiti se za SP u Pekingu,' kaže za službeni kanal Dijamantne lige Sandra i nastavlja:

'Za pripreme je ostalo pet tjedana, ali prvo se moram malo odmoriti jer sam iscrpljena. Šest natjecanja koje su iza mene je puno, nije bilo lako, ali brzo se okrećem punom ritmu priprema.'

Voditelja je zanimala dvostruka uloga Edisa Elkasevića. Uspijevaju li razdvojiti profesionalno i privatno?

'Trener mi je već tri godine i sve smo uspijeli dovesti u red. On mi je najveća potpora i bez njega možda ne bi prešla granicu od 70 prebačenih metara. Sve što trebamo odrađujemo na pripremama, a na natjecanju mi smo kaže 'Znaš što moraš napraviti.' Fokusirani smo, odlično funkcioniramo i tako ćemo i nastaviti,' završava najbolja hrvatska sportašica.

Sandra brani zlato osvojeno 2013. u Moskvi