A NIJE BAŠ NI PRISTOJAN

Samodopadni i vulgarni Englez želi ostati na kanadskoj klupi do SP-a 2026. godine: Nećete naći nikog strastvenijeg od mene

  • S.Š. / Hina
  • Zadnja izmjena 30.11.2022 19:01
  • Objavljeno 30.11.2022 u 19:01
Bionic
Reading

Izbornik kanadske nogometne reprezentacije John Herdman usprkos porazima u prva dva nastupa na Svjetskom prvenstvu u Katru i ostajanju bez izgleda za prolazak u osminu finala i prije posljednjeg kola po skupinama izjavio je kako namjerava ostati na toj dužnosti do 2026. godine kada će Kanada uz SAD i Meksiko biti domaćin sljedećeg SP-a.

'Radim već 11 godina u ovoj zemlji koju sam zavolio. Zavolio sam i ljude i uzbuđen sam zbog 2026. Nećete naći nikoga strastvenijeg od mene za ovaj program', kazao je Herdman koji je izbornik kanadske muške reprezentacije od 2018. godine, a prethodno je uspješno vodio i žensku reprezentaciju te zemlje.

Bilo je govora kako je inovativni Herdman zbog svojih postavki zapeo za oko mnogim profesionalnim klubovima te kako razmatra mogućnost preuzimanja nekog od njih.

Kanada je u svoja prva dva nastupa u skupini F izgubila od Belgije (0:1) i Hrvatske (1:4), a nastup u Katru će okončati u četvrtak dvobojem protiv Maroka.

Herdman je ostao i upamćen po vulgarnom riječniku uoči utakmice s Hrvatsko, kada je najavio da će je 'sje***'. Osim toga, nije se pokazao kao gospodin, a niti sportaš, jer nakon poraza nije se udostojio doći do Zlatka Dalića, pružiti mu ruku i čestitati.

Iako je poražen apsolutno zasluženo.

  • +33
SP Katar: Hrvatska - Kanada Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal