JOŠ TREBA UČITI

Nakon vulgarnih riječi na račun Hrvatske i školovanja na terenu kanadski izbornik nije čestitao Daliću: Gospodin je očito ljut

28.11.2022 u 08:00

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić na konferenciji za medije je otkrio da mu kanadski izbornik John Herdman nije prišao nakon utakmice i čestitao na pobjedi u drugom kolu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru

Bilo je to prvo pitanje koje je Dalić dobio na konferenciji za medije nakon utakmice i to od stranog novinara, javlja HRT.

'Na početku htio bih čestitati svojim igračima na sjajnoj prezentaciji, a ja nisam vidio izbornika Kanade nakon utakmice. Ja kad izgubim ili pobijedim, ja čestitam, on se nije pojavio, ali to je njegovo. Gospodin je očito ljut, očito je i dobar kvalitetan trener, ali mu treba još vremena da nauči neke stvari', kazao je Dalić.

  • +33
SP Katar: Hrvatska - Kanada Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Podsjetimo, John Herdman je uoči susreta Hrvatske i Kanade nekoliko puta priznao da je motivirao svoje igrače riječima: 'Sj**** ćemo Hrvatku', a ni nakon teškog poraza 4-1 nije vidio potrebu da se ispriča.

Na pitanje mislili da je nakon pretjerao kratko je odgovorio:

'Ne, ne mislim. Nije tu bila riječ o nepoštovanju. Mogao sam možda biti malo taktičniji...'

Standings provided by Sofascore
  • +29
Hrvatska - Kanada, navijači na tribinama Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia
Standings provided by Sofascore