bolni rastanak

S Hrvatom ispisali povijest, prva dvostruka kruna i povijesni rezultat u Europi, ali...

20.11.2023 u 16:38

Bionic
Reading

Mostarski Zrinjski, bosansko-hercegovačkog nogometnog prvaka, od ponedjeljka službeno vodi Mario Ivanković, koji je dugi niz godina bio u stručnom stožeru ove momčadi, s kojom se u subotu razišao hrvatski stručnjak Krunoslav Rendulić

Kako je klub objavio na svom mrežnom profilu društvene mreže Ivanković će debitirati na klupi "Plemića" već u srijedu kada je na rasporedu zaostali susret protiv momčadi Širokog u okviru Premijer lige.

Mario Ivanković (48) iza sebe ima veliko iskustvo u radu s prvom momčadi s kojom je proveo gotovo šest godina. Nakon toga je vodio U17 momčad Zrinjskog te U19 reprezentaciju BiH. Trenutačno je angažiran i u stručnom stožeru reprezentacije BiH.

Po istome izvoru Ivankoviću će u radu s prvom momčadi asistirati treneri koji su bili članovi dosadašnjeg stručnog stožera. Zrinjski i hrvatski stručnjak Krunoslav Rendulić potpisali su u subotu sporazumni raskid ugovora nakon niza loših igara u prvenstvu.

Hrvatski športski klub Zrinjski iz Mostara trenutačno se nalazi na trećem mjestu domaćeg prvenstva sa sedam bodova zaostatka za vodećim Borcem. Nastupa i u Konferencijskoj ligi, no ima male izglede prezimiti u Europi.

S Rendulićem na čelu Zrinjski je prvi put u povijesti osvojio dvostruku krunu u BiH te postao jedina momčad iz BiH koja se plasirala u neko od grupnih UEFA natjecanja.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'