stigla potvrda

Barcelona objavila koliko je teška ozljeda tinejdžera Gavija; ovo su loše vijesti...

20.11.2023 u 15:16

Bionic
Reading

Barcelona je potvrdila tešku ozljedu svog nogometaša, 19-godišnjeg Gavija, kojem je puknuo križni ligament desnog koljena na kvalifikacijskoj utakmici Španjolske i Gruzije

Tijekom ponedjeljka Gavi je obavio dodatne liječničke pretrage, a njegov klub je objavio kako će se nogometaš podvrgnuti operativnom zahvatu tijekom ovog tjedna.

>> Teška ozljeda dragulja španjolskog nogometa. U suzama je napustio igru

Barcelona nije objavljivala koliko će zbog svega Gavi biti izvan nogometnih travnjaka, ali vrlo često su ovakve ozljede, operacija i oporavak značili barem pola godine stanke za sportaša.

Gavi je, dakle, izgubljen za ostatak klupske sezone, a pod velikim znakom pitanja je njegov nastup na Europskom prvenstvu iduće godine u Njemačkoj.

Gavi je za Barcelonu debitirao kada je imao 17 godina, a ukupno je u 111 nastupa postigao sedam pogodaka te je tome dodao 13 asistencija. Za španjolsku reprezentaciju, koja je ranije osigurala nastup na EP-u, je odigrao 27 utakmica, a dao je dosad pet golova.

Barcelona je trenutačno treća na ljestvici La lige. Ima četiri boda manje od vodeće Girone i dva manje od madridskog Reala.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati