PRIZNANJE I ISPRIKE

Ruski bogataš u klinču sa srpskim košarkašem - zbog žene

18.05.2016 u 14:38

Bionic
Reading

U nedjelju se u Berlinu igrao finalne okršaj Eurolige, a nakon dramatične završnice slavio je moskovski CSKA, koji je sa 101:96 pobijedio Fenerbahče

Košarkaši CSKA tako su osvojili sedmi naslov europskog košarkaškog prvaka. No, osim same utakmice, napeto je bilo i na tribinama.

Naime, u jednom je trenutku zaiskrilo uz parket jer je Nikola Kalinić, koji je bio u kontri, završio među gledateljima kada ga je Voroncevič.

Kalinić je 'letio' prema jednoj ljepotici a koju je zaštitnički čuvao ruski milijarder Dmitrij Vladimirovič Konov, prvom čovjek kompanije plina SIBUR koji je i sponzor košarkaške lige VTB.

Srpski košarkaš je dva dana nakon utakmice, kada su se strasti smirile, putem Twittera uputio ispriku Konovu zbog svog ponašanja.

'Želio bih da se ispričati navijaču CSKA iz prvog reda, pretjerao sam, ali i to je bio dio taktike kako bismo se probudili. Samo sam želio pobjedu', napisao je Kalinić.

Ubrzo je stigao i odgovor ruskog milijardera.

'Nikola, ime mi je Dmitrij i u nedjelju navečer u Berlinu je između nas došlo do kratkog ali prilično emotivnog razgovora na terenu. Hvala za ispriku na Twitteru, prihvatio sam i cijenim taj potez. Hoću reći i da je meni žao što su emocije prevladale jer iz toga nikada ne može izaći ništa dobra, ni za momčadi ni za samu igru. Molim te da shvatiš da sam svojim potezom samo želio zaštititi ženu. Nisam te želio uvrijediti. Utakmica je bila odlična, a na kraju je više sreće imao CSKA. Uz najbolje želje, Dmitrij', napisao je Rus.