FIFA_SP_2018.svg

sad im je žao

Rusi se kaju zbog pljuvanja svoje reprezentacije: Nisu g***o!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 20.06.2018 12:49
  • Objavljeno 20.06.2018 u 09:39
Bionic
Reading

Nakon nove impresivne pobjede ovog utorka protiv Egipta, ruski mediji priznaju da su pogriješili kada su podcjenjivali svoju reprezentaciju uoči početka Svjetskog prvenstva...

Nakon niza poraza u prijateljskim utakmicama malotko je vjerovao da će upravo Rusija imati najbolji start na domaćem SP-u od svih reprezentacija sudionika.

  • +3
SP u nogometu, skupina A: Rusija - Egipat Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Momčad Stanislava Čerčesova pregazila je s 5:0 Saudijsku Arabiju, a zatim ovog utorka s 3:1 i Egipat te tako osigurala mjesto u osmini finala te uz najbolju gol razliku turnira pokazala da će svakome biti nezgodan protivnik u nokaut fazi natjecanja.

Ruski mediji u nevjerici nakon nove impresivne pobjede žale što su pisali ružne stvari o svojoj reprezentaciji koja je izgledala očajno u dvobojima protiv Francuske, Brazila, Austrije i Turske uoči SP-a, a dnevnik Sport Ekspres pokušao je Artemu Džubi pripisati famozni citat 'mi smo g***o', na što je stasiti napadač odgovorio:

'To nisam ja rekao, to ste vi napisali.'

Sada o družini koju uz Džubu predvode Golovin i Čerišev u domovini imaju puno bolje mišljenje, a vidjet ćemo hoće li se ponovo promijeniti nakon osmine finala u kojoj će vrlo vjerojatno 'zbornaja' igrati protiv Španjolske ili Portugala...