FIFA_SP_2018.svg

ima dvojbu

Nevjerojatno što jedino muči tvrdoglavog argentinskog izbornika uoči okršaja s Hrvatskom!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 19.06.2018 22:09
  • Objavljeno 19.06.2018 u 21:01
Bionic
Reading

Prema tvrdnjama argentinskih medija, Jorge Sampaoli već ima sastav s kojim će zaigrati protiv Hrvatske u Nižnji Novgorodu, samo još nije odlučio hoće li igrati Maxi Meza ili Enzo Perez...

Argentinski izbornik uporno drži na klupi Gonzala Higuaina i Paula Dybalu, a to će se čini se ponoviti i protiv Hrvatske pa atmosfera u svlačionici 'gaučosa' sigurno nije idilična.

  • +3
SP u nogometu, skupina D: Argentina - Island Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prema tvrdnjama argentinskih medija, Jorge Sampaoli ima samo jednu dvojbu, a to je hoće li u sredinu terena gurnuti Maxi Mezu ili Enza Pereza. S niti jednim niti drugim definitivno neće preplašiti Zlatka Dalića niti dobiti ključnu prevagu na terenu pa naši mirno spavaju.

Među žrtvama prve utakmice protiv Islanda trebali bi biti branič Marcos Rojo koji je odigrao vrlo slabo, a također veznjak Lucas Biglia te krilni napadač Angel Di Maria koji nisu zadovoljili u remiju prošle subote u Moskvi. Sve će ih izbornik preseliti na klupu.

Sampoli će protiv Hrvatske krenuti na sve ili ništa, a uz Caballera na golu u obrani bi trebali biti samo Mercado, Otamendi i Tagliafico. U sredini terena defanzivno će igrati Mascherano, a ispred njega Salvio, Acuna te Meza ili Perez, a napad će predvoditi Leo Messi kojem će pomagati Aguero i Pavon.

Ljubitelji nogometa dojma su da bi se od argentinskih zvijezda mogla kreirati i bolja momčad, ali naši svejedno trebaju biti oprezni jer malotko je Island u zadnje vrijeme tako snažno pritisnuo kao Argentinci pa se definitivno radi o momčadi s kojom neće biti lako igrati...

  • +40
SP u nogometu, skupina D: Hrvatska - Nigerija Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL