FIFA_SP_2018.svg

DALIĆEV NAJBOLJI SAVJETNIK

Rakitić poslao znakovitu poruku Lionelu Messiju: Želim ti sve najbolje, ali...

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 19.06.2018 21:06
  • Objavljeno 19.06.2018 u 18:56
Bionic
Reading

Ivan Rakitić poručio je svima da je Hrvatska došla na Svjetsko prvenstvo napraviti nešto veliko, a Lionelu Messiju da mu želi sve najbolje, ali ne u utakmici u Nižnjem Novgorodu u četvrtak...

Izbornik Zlatko Dalić priznao je da upravo u svom 30-godišnjem veznjaku Barcelone vidi najboljeg mogućeg savjetnika uoči utakmice s Argentinom u kojoj će biti ključno zaustaviti Lionela Messija.

  • +3
SP u nogometu, skupina D: Argentina - Island Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Oglasio se uoči ovog dvoboja i sam Ivan Rakitić koji je uvjeren da je došlo vrijeme za značajan uspjeh naše reprezentacije.

'Hrvatska je u Rusiju došla napraviti nešto veliko,' prenosi njegovu izjavu katalonski dnevnik El Mundo Deportivo, a posebno je zanimljiva bila poruka koju je zatim poslao Lionelu Messiju:

'Želim mu sve najbolje na ovom turniru, ali tek nakon utakmice s Hrvatskom.'

'Protiv Argentine moramo dati sve od sebe. Ako želiš pobijediti u utakmici, u kojoj imaš Messija i suigrače pred obranom, ne smiješ se opustiti niti sekunde. Mnogi su zaboravili, ali Argentina je bila finalist prošlog SP-a i malo je falilo da pobijedi Njemačku. Zaslužuje veliko poštovanje. Hrvatska je svjesna opasnosti i nećemo utakmicu olako shvatiti, baš suprotno,' naglasio je naš reprezentativac pa zaključio:

'Odigrali smo ozbiljnu utakmicu protiv Nigerije i moramo tako nastaviti, igrati kao momčad i braniti se u čvrstom bloku te koristiti svaku priliku u napadu, jer neće ih biti puno. Bit će to uzbudljiva utakmica između ekipa koje imaju u svojim redovima velike nogometaše.'

  • +40
SP u nogometu, skupina D: Hrvatska - Nigerija Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal