EUFORIJA UOČI MAKSIMIRA

Rumunji se ne boje Dinama: Pa tukli smo i veliki Lyon!

18.09.2014 u 10:20

Bionic
Reading

Trener Astre Daniel Isaila kaže da je veliki uspjeh polasman njegove momčad u Europsku ligu, ali na tome nema namjere stati...

Astra je jedno od najugodnijih otkrića kvalifikacija za Europsku ligu. Izbacili su iz natjecanja francuski Lyon i zasluženo se plasirali u grupnu fazu, gdje će igrati s Dinamom, Celticom i Red Bull Salzburgom.

Kako i gdje gledati Europsku ligu

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Europske lige možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Prvi test za trećeplasiranu momčad rumunjskog prvenstva je gostovanje na Maksmiru. 'Modri' su imali dosta problema s Petrolulom u kolu prije i možemo očekivati ponovno žestok rumunjski otpor.

'Sretni smo što smo u ovoj poziciji, što igramo Europsku ligu. Ponosni smo i nestrpljivi. Iako nemamo iskustva u ovom natjecanju, poput Dinama, možemo ostvariti velike stvari. Ja i dečki želimo još više,' kaže trener Daniel Isaila i dodaje:

'Ne želimo ovdje stati, kada smo prošli ekipu poput Lyona shvatili smo da je u sportu sve moguće ako imamo pravi stav na terenu. Ne možemo garantirati uspjeh, ali ako budemo naporno radili na terenu, imamo mogućnost ostvariti dobar rezultat. Mi nismo Petrolul. A kad bi Petrolul ponovo igrao s Dinamom, bilo bi drugačije.'

'Ne bojimo ih se, ali ih poštujemo, jer imaju odlične igrače. No, pokušat ćemo nadoknaditi nedostatak iskustva afirmacijom, da bi nas ponovo svi primijetili,' zaključio je strateg rumunjske momčadi.

Dvoboj počinje u 19 sati, prijenos je na AreniSport3