DOSTA

Rukometni velikan donio najtežu odluku u svojem životu!

22.04.2014 u 15:20

Bionic
Reading

Španjolski 33-godišnji rukometaš Iker Romero, član njemačkog Füchsea, po završetku ove sezone će okončati svoju veliku karijeru, objavio je u utorak berlinski klub…

Romero je igrao za Valladolid, Ademar Leon i Ciudad Real prije dolaska u Barcelonu 2003. godine. U katalonskom gigantu zadržao se do 2011. godine kada je prešao u redove Füchsea, s kojim je prošlog vikenda osvojio DHB-Pokal, što je za berlinski klub bio prvi trofej u povijesti.

Romero je jedan od najboljih španjolskih rukometaša zadnjih desetak godina koji je osvojio puno trofeja i na klupskoj i na reprezentativnoj sceni. Priliku za zadnji trofej imat će na Final Fouru EHF Cupa koji će se 17. i 18. svibnja održati baš u Berlinu.

'Ovo je najteža odluka u mom životu. Mojih 18 godina karijere proletjelo mi je kao da je trajalo 18 mjeseci. Naravno da sam ponosan na sva postignuća u karijeri. Ove zadnje tri godine u Berlinu su bile šlag na tortu. Bili smo na Final Fouru Lige prvaka, sada smo donijeli klubu trofej u kupu, a još nam ostaje Final Four EHF Cupa kod kuće. Vidjet ćemo što ćemo napraviti. Naravno da ga želimo osvojiti', rekao je Romero.

Zadnju utakmicu u karijeri odigrat će 24. svibnja protiv Kiela u Bundesligi. Nakon toga će se vratiti u rodnu Vitoriju i započeti novi život…

Iker Romero ima top u ruci