slaže se jaka momčad

Rujevica spremna za novi senzacionalni transfer: Rijekin dres nosit će još jedan (bivši) hrvatski reprezentativac

05.07.2022 u 19:44

Bionic
Reading

Rijeka misli ozbiljno. Kao i uvijek. No, nakon odlazaka nekih važnih igrača, strahovalo se kako će Rijeka izgledati u novoj sezoni. A sada je jasno - trebala bi izgledati jako dobro. Barem, prema imenima igrača koje su dosad doveli na Rujevicu

Nakon Marija Vrančića, Matea Pavlovića i Mateja Mitrovića, ovog utorka postalo je posve izvjesno da se u hrvatski nogomet, nakon osam godina izbivanja, vraća Alen Halilović.

Dugo godina tepalo mu se da je 'hrvatski Messi', čak je i potpisao za Barcelonu, no nije se uspio razviti u smjeru u kojem su svi očekivali da bi mogao i trebao.

Odlazio je na posudbu u Sporting Gijon, u kojem je igrao jako dobro, potom u HSV, pa je opet uslijedio povratak u Španjolsku, točnije u Las Palmas, gdje je opet zaigrao kako zna i može. No, u Las Palmasu je proveo samo jednu sezonu.

HSV ga je potom prepustio Milanu, ali ni tamo se nije snašao pa je otišao u Standard iz Liegea, pa u Heerenveen. Ipak, ni tamo se nije uspio nanemtnuti, pa je jedno vrijeme bio bez kluba. Od studenog 2020. godine je u Engleskoj, prvo u Birmingmau, a potom i u Readingu.

Sada je slobodan igrač, ali još uvijek u godinama, jer tek mu je 26, kada može pokazati da nogomet zna i razumije bolje od mnogih.

Bio je Halilović i dio hrvatske A reprezentacije, za koju je skupio čak deset nastupa.

Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u.

Više informacija OVDJE.