povratnik na kvarner

Umjesto u Dinamo, dolazi u Rijeku! Bivši reprezentativac novo je pojačanje kluba s Rujevice

01.07.2022 u 11:05

Bionic
Reading

Iako se strahovalo kako će Rijeka, nakon brojnih odlazaka, izgledati u novoj sezoni SuperSport HNL-a, sada je posve jasno da neće biti ništa lošija. A tko zna, možda bude još moćnija...

Već treće zvučno pojačanje stiglo je na Rujevicu. Nakon Marija Vrančića i Matea Pavlovića, ovog petka bit će zgotovljen i transfer Mateja Mitrovića.

Kao što doznajemo, u jutarnjim satima obavio je liječnički pregled, nakon kojeg je preostala samo formalnost - odnosno potpisivanje ugovora.

Inače, ovog ljeta o bivšem reprezentativnom stoperu (12 nastupa, dva gola), pisalo se da bi mogao preseliti u Maksimir, odnosno u redove aktualnog prvaka, Dinama, no sada je jasno da se Mitrović vraća u klub u kojem je stekao puno afirmaciju.

Podsjetimo, on je kao 20-godišnjak iz Cibalije stigao u Rijeku, a među Bijelima se zadržao tri i pol sezone. Potom je u siječnju 2017. godine krenuo u Bešiktaš, iz kojeg je preselio u Club Brugge.

Za 28-godišnjaka došlo je vrijeme za povratak u hrvatsko okruženje, u kojem će tražiti i put do reprezentativnog dresa, a na Rujevici će se sasvim sigurno osjećati vrlo ugodno, jer bio je dio generacije koja je osvojila dva domaća kupa ali i naslov prvaka u sezoni 2016/17.

Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više pročitajte OVDJE.