PROTIV ŠANGAJA

Rosso u 37. godini upisuje debi za Hajduk

26.01.2009 u 14:27

Bionic
Reading

Hajduk je krupnim koracima utrčao na turski dio priprema, trener Ante Miše nagazio je momčad do krajnjih granica izdržljivosti

Trenira se dva puta dnevno, a olakotna okolnost je to što je južinu i veliko nevrijeme s kišom u Antalyji u ponedjeljak zamijenilo sunce. 'Bijeli' u utorak igraju prvu pripremnu utakmicu protiv kineskog Šangaja, a Miše je najavio da će dati prigodu gotovo svim igračima.

'Prva je utakmica i nećemo forsirati, no očekujem da ćemo već od te prve provjere krenuti ozbiljno', rekao je Miše i dodao da će u početnoj postavi biti standardna momčad s kraja prošle sezone, jedino će bolesnog Rubila zamijeniti Dario Jertec.

U prvih 45 minuta tako bi trebali zaigrati: Subašić – Jertec, J. Buljat, Pandža, Linić – Gabrić, Andrić, Skoko, M. Buljat – Ibričić, Kalinić.

U drugom poluvremenu prve minute u bijelom dresu trebao bi dobiti i Giovanni Rosso. Ovaj iskusni igrač, koji je u karijeri promijenio osam klubova, naime, još nije upisao nijedan nastup za klub iz rodnog grada.

Debi neće upisati Mario Brkljača, kojeg još uvijek muče leđa, dok svi ostali igrači dobro podnose nove napore. Tomasov i Vejić su u konkurenciji i čekaju svoju priliku.