SIGNALI IZ ISTANBULA

Ronaldova 'četiri gola' i dokaz da je prekrasna Irina trudna

18.09.2013 u 09:24

  • +19

1. kolo Lige prvaka 2013/14

Izvor: Reuters / Autor: Michael Dalder

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo zabio je tri gola i dodao jednu asistenciju pri pobjedi Real Madrida kod Galatasaraya 6:1 na startu Lige prvaka. Portugalac je prvi put u jednoj utakmici Lige prvaka sudjelovao kod četiri pogotka, računajući golove i asistencije

Isto tako, treba dodati da je u zadnjih 20 utakmica u Ligi prvaka Ronaldo zabio 23 gola. U Istanbulu je ostvario drugi hat-trick u karijeri u Ligi prvaka. Samo trojica igrača ostvarila su po tri hat-tricka u ogledima Lige prvaka, Mario Gomez, Filippo Inzaghi i Lionel Messi.

Njegov francuski suigrač Karim Benzema, dvostruki strijelac protiv Galatasaraya uz još jednu asistenciju, u zadnjih je 28 utakmica Lige prvaka sudjelovao kod 30 golova. Upisao je 19 pogodaka i 11 asistencija.

Na kraju, podvucimo da je Real Madrid prva momčad koja je zabila šest golova u Turskoj u jednoj utakmici europskih kupova.

No osim po Ronaldova 'četiri gola', dvoboj u Istanbulu neki će pamtiti i po Ronaldovoj gestikulaciji, to jest palcem u ustima nakon trećeg gola i loptom ispod dresa nakon kraja utakmice, kojim sugerira da je njegova prekrasna ruska manekenka Irina Shayk u drugom stanju.

Inače, Ronaldo je već otac, a dijete mu je u ljeto 2010. rodila - neimenovana djevojka, s kojom je očito uspio usuglasiti sve detalje kako bi ona ostala anonimna. Drugim riječima, platio joj je koliko je tražila samo da se ne dozna tko je majka njegova sina - koji se zove baš kao i on - Cristiano.