danilo sve rekao

Ronaldov suigrač ničim izazvan svima otkrio gdje će najpopularniji Portugalac igrati sljedeće sezone; je li ovo očekivano?

09.07.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Mnoge zanima gdje će najpopularniji Portugalac Cristiano Ronaldo igrati sljedeće sezone i hoće li zaista napustiti Juventus

Puno toga u svojoj izjavi rekao je Danilo, suigrač Cristiana Ronalda iz Juventusa i portugalske reprezentacije koja u osmini finala Eura ispala od Belgije.

Poznato je kako Ronaldu ističe ugovor s Juventusom u ljeto 2022. godine, ali još uvijek nije poznato hoće li i sljedeće sezone igrati u talijanskoj Serie A.

'Imati ga u momčadi važno nam je jer nam donosi puno golova, a također mi je i dobar prijatelj jer se poznajemo još iz vremena kad smo igrali u Real Madridu. Da, on će i dalje biti s nama sljedeće sezone', kazao je kratko i jasno 29-godišnji Danilo. Tako je Danilo ničim izazvan sve reako...

Ako on tako kaže – a poznato je da su veliki prijatelji – to znači da neće biti ništa od potencijalnog transfera Ronalda koji je prošle sezone ukupno odigrao 44 utakmice službene utakmice uz učinak od 36 golova.

Usprkos tome što ima 36 godina još uvijek može igrati na visokoj razini, a mnogi će reći kako je ovo očekivano.

Da je u top formi pokazao je i na Euru gdje je zabio pet golova.