nije zadovoljan

Ronaldo zadnju utakmicu sezone nije igrao za klub koji ga je platio 200 milijuna eura

01.06.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo propustio je posljednje kolo saudijske lige zbog ozljede, dok je njegova momčad Al-Nassr pobijedila 3:0 Al-Fateh

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo odlučio je ne sjediti na klupi zbog frustrirajućeg kraja svoje prve sezone u Saudijskoj Arabiji nakon što se pridružio Al-Nassru u siječnju na ugovor za koji mediji procjenjuju da je vrijedan više od 200 milijuna eura.

Ronaldo (38) je završio s 14 golova u 16 mečeva, odigravši svaku minutu svake prvenstvene utakmice osim remija 1:1 s Al-Ettifaqom prošlog mjeseca, kada je zamijenjen u 84. minuti i zadnje utakmice u srijedu zbog lkaše ozljede.

Al-Nassr nije uspio osvojiti nijedan naslov ove sezone i završio je ligu na drugom mjestu, pet bodova iza prvaka Al-Ittihada. Poznato je kako je tijekom sezone Al-Nassr promijenio trenera, ali to ipak nije urodilo plodom.

Podsjetimo, hrvatski trener Dinko Jeličić preuzeo je klupi Al-Nassra sredinom travnja nakon što je s nje otišao Rudi Garcija. Inače, 49-godišnjak je iz Hrvatske u Saudijsku Arabiju stigao na preporuku sportskog direktora Gorana Vučevića.

No, ostaje pitanje hoće li Ronaldo odraditi i drugu godinu ugovora ili će, kao što se piše, zatražiti raskid jer činjenica jest kako nije zadovoljan.