NEMA GA NA POPISU

Ronaldinho ispao iz reprezentacije Brazila

21.05.2009 u 22:11

Bionic
Reading

Izbornik brazilske nogometne reprezentacije Dunga objavio je imena igrača koji će konkurirati za utakmice protiv Urugvaja i Paragvaja u kvalifikacijama za SP 2010. godine, a na popisu nema napadača Milana, Ronaldinha

Dunga nije pozvao niti Ronalda usprkos njegovim odličnim igrama u dresu Corinthiansa. Na popisu se nalaze četvorica napadača - Alexandre Pato (Milan), Luis Fabiano (Sevilla), Nilmar (Internacional) i Robinho (Manchester City).

Utakmica protiv Urugvaja na rasporedu je 6. lipnja u Montevideu, a četiri dana kasnije Selecao će ugostiti Paragvaj u Recifeu.

Nakon 12 odigranih kola Brazil se nalazi na drugom mjestu sa 21 bodom, tri manje od lidera Paragvaja. Na trećem mjestu je Čile (20), dok je Argentina četvrta sa 19 bodova.

VRATARI: Julio Cesar (Inter), Gomes (Tottenham), Victor (Gremio)

BRANIČI: Maicon (Inter), Daniel Alves (Barcelona), Alex (Chelsea), Juan (AS Roma), Lucio (Bayern), Luisao (Benfica), Kleber (Internacional), Andre Santos (Corinthians)

VEZNI: Anderson (Manchester United), Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (VfL Wolfsburg), Ramires (Cruzeiro), Elano (Manchester City), Felipe Melo (Fiorentina), Julio Baptista (AS Roma), Kaka (AC Milan)

NAPADAČI: Alexandre Pato (AC Milan), Luis Fabiano (Sevilla), Nilmar (Internacional), Robinho (Manchester City).