ANCELOTTI SE VRAĆA

Roma Chelseaju nudi milijune za trenera

14.04.2011 u 11:22

Bionic
Reading

Carlo Ancelotti je polovinu svoje igračke karijere proveo u narančastom dresu Rome, a prilično je izvjesno da će tijekom ljeta na Olimpicu započeti i trenersku epizodu

Povremeno iz Rima podsjete koliko bi željeli vidjeti Ancelottija na kormilu struke svoga kluba, a nakon što je prošloga tjedna kapetan Totti rekao da želi dolazak Ancelottija dok je on još na terenu, iz Italije dolazi i vijest o konkretnom naporu za dovođenje renomiranog stručnjaka.

Corriere dello Sport piše da je dovođenje Ancelottija zajednička odluka svih relevantnih ljudi u klubu i da se sprema financijski izdašna akcija. Prema pisanju tog relevantnog izvora, Roma će Chelseajevom gazdi Abramoviču ponuditi šest milijuna eura kako bi Talijana već ovoga ljeta (ima ugovor na još jednu sezonu) pustili natrag na 'čizmu', gdje bi Ancelottiju bio ponuđen ugovor s godišnjom plaćom od tri milijuna.

Chelsea je Ancelottija doveo zbog podatka da je ovaj s Milanom osvojio Ligu prvaka, nedosanjani Abramovičev san, ali nakon ispadanja od Uniteda lako je moguće da se bogati Rus okrene novom rješenju. Veće je pitanje je li sam trener spreman napustiti London neobavljena posla ili bi želio pokušati još jednom.

Kao trener Ancelotti je bio prvakom Italije i Engleske, a u Rimu se nadaju da će svom igračkom naslovu s Romom iz 1983. pokušati dodati i trenerski. Odgovori bi trebali uslijediti ubrzo.