ODGOVOR PELEU

Robinho nije nikakav narkoman

23.03.2009 u 20:34

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana Peleova izjava da Robinho i Ronaldo uzimaju kokain uzdrmala je svjetsku nogometnu javnost, no napadač Manchester Cityja u ponedjeljak je demantirao tvrdnje svog zemljaka

Glasnogovornik brazilskog reprezentativca izjavio je da je Robinho šokiran i bijesan nevjerojatnom optužbom 'kralja nogometa' Pelea.
'U potpunosti odbijamo takve optužbe. Izjava da se Robinho drogira je apsurdna i u potpunosti je demantiramo. U ovom trenutku pokušavamo doći do Pelea i raščistiti situaciju. Ne isključujemo mogućnost da je došlo do greške u komunikaciji', izjavio je glasnogovornik zvijezde engleskog premierligaša.

Podršku Robinhu pružio je i klupski menadžer Mark Hughes.

'Mislim da bi Pele trebao biti oprezan kada priča o stvarima koje nisu utemeljene', rekao je Hughes, a glasnogovornik Manchester Cityja je dodao da se u klubu provode rigorozne i učestale doping kontrole.

Inače, sve je počelo prije nekoliko dana kada je Pele na suđenju svome sinu Edinhu, koji je ovisnik o kokainu, navodno izjavio:

'Nepravedno je pričati o drogi u nogometu na temelju nekoliko pojedinačnih slučajeva kao što su Ronaldo i Robinho, koji imaju taj problem. Dovoljno je samo da pogledate Maradonu. Bio je fantastičan igrač, ali sada svi mogu vidjeti što je uradio od svog života.'