ZAJEDNIČKI NAZIVNIK

Robert Jarni najavio dvoboje svojih Juvea i Reala

24.04.2015 u 14:01

Bionic
Reading

Kuglice iz Nyona u ždrijebu polufinala Lige prvaka spojili su madridski Real i torinski Juventus, a bitke za berlinski finale za tportal je najavio hrvatski nogometni velikan Robert Jarni koji je uspješno nastupao za oba kluba

Najbolji hrvatski lijevi bek svih vremena Robert Jarni  danas je trener mađarskog Pečuha, a svojedobno je po jednu godinu proveo kao igrač Juventusa i Reala. Osvajao je trofeje u oba dresa i o tim dvobojima polufinala Lige prvaka kaže:

'Obzirom na situaciju koja je trenutno u klubovima, a obzirom da su utakmice blizu, mislim da će u finale proći Madrid. Nogomet je čudljiv, ali svi parametri su na njihovoj strani. imaju iskusnije igrače, daleko iskusnijeg trenera, puno više jakih utakmica u nogama i već su osvajali trofeje zajedno,' jasan je Jarni, i dodaje:

'Za Madrid je ovo fenomenalan ždrijeb, mislim da bi u oba preostala slučaja teško prošli dalje. I Bayern i Barcelona su trenutno u boljem stanju.'

Oba kluba u polufinale ulaze oslabljena. Hoće li u borbi za sredinu terena više zebrama nedostajati Pogba ili kraljevima Modrić.

'Opet obzirom na situaciju, Pogbu će Juve puno teže nadoknaditi.'

U drugom polufinalu Jarni je vrlo kratko prognozirao - Bayern.

'Bavarci su ipak bolja i stabilnija ekipa, mislim da će finale igrati Real i Bayern.'

* Ispod teksta izrazite svoj stav o najizglednijem kandidatu za osvajanje prestižnog trofeja Lige prvaka.

jarni je zabijao za Madrid, ali i protiv njega - golčina u dresu Betisa...