PROMIJENIO MIŠLJENJE

Riquelme bi sada opet htio zaigrati za Bocu

14.11.2012 u 12:19

Bionic
Reading

Odličan argentinski 34-godišnji ofenzivni veznjak Juan Roman Riquelme još je donedavno tvrdio kako je njegova avantura s Boca Juniorsima završena. No, sada je promijenio ploču

Nakon što je s Boca Juniorsima izgubio finale Cope Libertadores od Corinthiansa minulog ljeta, Juan Roman Riquelme objavio je da trenutačno napušta klub iz Buenos Airesa u kojem je ponikao, te se u njega vratio 2007. godine, nakon igranja u Španjolskoj (Barcelona i Villarreal). Nije se predomislio niti nakon određenog vremenskog odmaka, a predsjednik kluba Daniel Angelici kasnije je potvrdio kako je Riquelmeov ugovor suspendiran.

Vezni igrač plemenitog kova dosad je govorio kako više nema dovoljno energije igrati za Bocu. Međutim, sada veli da je pronašao mir u glavi koji mu je nedostajao.

'Želim u četvrtak ići na utakmicu protiv Newell's Old Boysa. Inače, bio sam vrlo jasan u razgovoru s predsjednikom, trenerom i suigračima. Ukoliko me Boca treba, učinit ću ono što oni žele. Uvijek ću biti na raspolaganju', rekao je Riquelme, te dodao.

'O predsjedniku kluba Danielu Angeliciju ne mogu reći ništa loše. Uvijek smo nastojali nadvladati sve probleme koji su se pojavili. Ja ću sredinom prosinca vidjeti kakvu odluku mogu donijeti. Ako neću više igrati za Bocu, to neće biti samo moja odluka.'