KLADITE SE PAMETNO

Rijekin jedini zadatak biti će kako zabaviti Armadu

07.08.2014 u 10:28

Bionic
Reading

Rijeka je sve odradila već u prvom susretu, pa će današnji biti samo formalnost (igra se u 21.15 sati). Svi ga baš tako i doživljavaju, pa niti će Kantrida biti puna, niti će Kek na teren poslati najjače snage. Rijeka iz provg dvoboja, igranog na farskim otocima, protiv Vikingura ima uvjerljivih 5:1

'Nema 'lako ćemo'. Ovo je europska utakmica. Imamo veliku obvezu prema klubu, našim navijačima i prema sebi samima', rekao je Kek i tako pokušao motivirati igrače.

Bit će to puno lakše na način da priliku da onima željnima dokazivanjima. Pa iako nije bilo govora o sastavu, sasvim je jasno kako ćemo danas vidjeti mnoga nova lica na travnjaku.

'Pokušat ćemo nešto promijeniti. Koliko će biti promjena teško je reći, u prvom redu razmišljam odmoriti Brezovca i Tomečaka', rekao je Kek

Dvoznak.com

Sve najave današnjih utakmica i prognoza pročitajte na dvoznak.com, adresi za pametno klađenje


Neće to biti jedine promjene, očekuje se novi napadački tandem, bekovski par, sredina veznog terena...Od onih s većom minutažom na terenu treba očekivati tek krila Sharbinija i Kvržića.

'Neće biti dobro ako se netko večeras bude šetao po Kantridi. Prijelazni rokje još uvijek aktivan. 'Ajmo vidjeti tko je zaslužio dres Rijeke', motivirajuća je poruka domaćeg trenera.

Vikingur je ove sezone izbacivanjem Daugave i Tromsa postigao najveći europski uspjeh u povijesti. Vikinzi su svoje obavili, a bilo je jasno da će njihov europski put prestati protiv Rijeke. Hrvatska se momčad već na Farskim otocima pokazala previsokom preprekom, te je već osigurala nastup u sljedećoj fazi natjecanja.

Usprkos teškom stradanju na domaćem terenu nitko u farskoj momčadi nije bio pretjerano zabrinut, a gostovanje u Rijeci igračima Vikingura biti će lijep izlet. Gosti su na Kvarner stigli dva dana prije susreta i prve treninge odradili su na Rujevici, dok su ostatak vremena ostavili za posjet Gradini na Trsatu, šetnju Korzom i kupanje. S obzirom na vremenske uvjete koji vladaju u njihovoj domovini ovo je gostovanje idealna prilika za 'uhvatiti malo mediteranskog sunca' i okupati se u toplom moru.

Neke ozbiljnije informacije i novosti o Vikinguru teško je pronaći. Na klupskoj stranici tek vijest o uzbuđenju zbog puta u Rijeku i želja za pružanjem dobrog otpora večerašnjem suparniku i dostojnom prezentiranju Vikingurova imena.