UOČI VARAŽDINA

Rijeka u problemima, ozlijedio se Pjaca, neće igrati ni Pašalić, a priči tu nije kraj

23.11.2023 u 14:03

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Varaždina (MAXSport 1, MAXtv, 15 sati) u utakmici 16. kola SuperSport HNL-a.

Nakon reprezentativne pauze, Rijeka se prvenstvenim obavezama vraća u baroknom gradu protiv momčadi protiv momčadi koja trenutno drži šesto mjesto u HNL-u.

'Želio bi na početku poželjeti treneru Varaždinu Kovačeviću što brži oporavak u borbi s bolešću. Prošao sam to s roditeljima tako da znam o čemu se radi, i to je sad najvažnija bitka, puno važnija od borbe na terenu. To sam već napravio i osobno, ali evo želio bi isto napraviti ispred kluba', rekao je trener Rijeke Željko Sopić u najavi utakmice pred koju u riječkoj svlačionici nije sve idealno.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

'Imamo nekih problema oko sastava. Marko Pjaca se ozlijedio, nema Marca Pašalića zbog kartona, a moramo vidjeti i što će biti s Bandom koji je odigrao dvije utakmice za Zambiju. Nedostajat će nam i Bruno Goda', izvijestio je Sopić pa nahvalio protivnika:

'Izrazito respektiram ekipu Varaždina koja, otkad je ušla u Prvu HNL, igra dopadljiv i atraktivan nogomet i sigurno nas čeka zahtjevna utakmica. Imamo dobar i širok roster i koga nema, bez njih se mora i vjerujem da će igrači koji će nastupit dati sve od sebe da polučimo dobar rezultat i vratimo se s tri boda', rekao je Željko Sopić.

Standings provided by Sofascore