problemi na rujevici

Loše vijesti za Rijeku; za jednog od najboljih igrača ova je polusezona završila

21.11.2023 u 13:53

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke ovog vikenda u 16. kolu SuperSport HNL-a nastavljaju lov na vodeći Hajduk. Momčad Željka Sopića gostuje kod Varaždina (subota, 25. studenog, 15 sati, MAXSport, MAXtv), ali će biti značajno oslabljena

Rijeka u prvenstvu za poraz ne zna čak devet utakmica, momčad koju vodi Željko Sopić nanizala je pet pobjeda i četiri remija te više nego zasluženo drži drugo mjesto na ljestvici SuperSport HNL-a.

U subotu Rijeka gostuje kod Varaždina (subota, 25. studenog, 15 sati, MAXSport, MAXtv), ali Sopić nema previše razloga za zadovoljstvo.

Naime, potvrđeno je kako će lijevi bek Bruno Goda (25) propustiti ostatak ove polusezone. Nesretni Goda baš nema sreće s ozljedama u zadnje vrijeme. Prvo mu je pukao nos u susretu s Lokomotivom, a onda je na derbiju s Dinamom ozlijedio rame. A trenutne prognoze nisu nimalo optimistične, upitno je hoće li Goda biti na raspolaganju Sopiću do kraja godine.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Tako je Rijeka ostala bez standardnog lijevog beka koji je ove jeseni bio jedan od najboljih pojedinaca momčadi s Rujevice. Goda je u prvenstvu zabio dva gola te još dva u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, odigrao je ukupno 18 utakmica uz četiri zabijena gola i jednu asistenciju.

U momčadi Željka Sopića će tako poziciju lijevog beka 'pokriti' Marijan Čabraja koji se nakon ozljede vratio u formu, a tu poziciju može 'pokrpati' i Smolčić.

Uz ozlijeđenog Godu za subotnji ogled u Varaždinu neće konkurirati ni reprezentativac Marco Pašalić koji ima tri žuta kartona.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +9
SuperSport HNL: Rijeka - Dinamo, 12.11.2023. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj
Standings provided by Sofascore