stižu pojačanja

Rijeka se oslanja na 'dinamovce': jedan već potpisao, a drugi će za koji dan

04.02.2019 u 17:10

Bionic
Reading

Iako su igrači Igora Bišćana u nedjelju upisali prvi poraz pod vodstvom ovog trenera, ponedjeljak je ipak donio osmijeh na lica svima kojima je Rijeka u srcu

Naime, iako se najavljivao, tek je u ponedjeljak realiziran transfer Roberta Murića u momčad s Rujevice. Riječ je o bivšem Dinamovom velikom talentu, koji je u neugodnom stilu napustio Maksimir i pokušao karijeru graditi u Ajaxu.

Nije mu išlo, pa je preko Italije i Portugala sada stigao Hrvatski Telekom Prvu ligu, gdje bi sljedeće dvije i pol godine trebao nositi dres Rijeke.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 19. kolo, HNK Rijeka - HNK Gorica Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

'Prvi dojmovi su odlični, posebice što se tiče kampa i stadiona. Razgovarao sam već s nekoliko igrača u Rijeci koje poznajem od prije i rekli su mi sve najbolje. Znam da je odlična ekipa i mislim da ću se dobro uklopiti', rekao je Robert Murić, za klupske internet stranice.

Nakon što je prošao omladinsku školu Dinama, Murić je igrao i za mlađe uzraste u Ajaxu, te je igrao u Pescari i Bragi.

'Očekivanja su da odigram što više utakmica, uz puno golova i asistencija i da osvojimo Kup i borimo se za prvenstvo. Najbolje se osjećam na poziciji desnog krila, ljevak sam i tu se najbolje snalazim', ustvrdio je Robert Murić.

No, osim Murića, koji je sada i službeno igrač Rijeke, najavljuje se i povratak Ivana Tomečaka, igrača koji je na veliku pozornicu krenuo iz Dinama, ali je u jednom periodu karijere, već bio i igrač Rijeke.

Izvor: Društvene mreže / Autor: vimeo