ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA

Rijeka pred senzacionalnim transferom; milijuni stižu na Rujevicu

14.06.2017 u 10:51

Bionic
Reading

HNK Rijeka je početkom tjedna krenula s priprema za sljedeću sezonu u kojoj brani dvostruku krunu, a klub s Rujevice ovih dana je pred realizacijom unosnog transfera

Jedan po jedan odlaze igrači iz šampionske momčadi. Neki jednostavno nisu našli zajednički interes s Rijekom za produljenje suradnje, neki su se morali vratiti s posudbe u svoje matične klubove, a neki odlaze zbog ponuda koja se ne odbija.

U ovu posljednju skupinu spada Filip Bradarić, važan veznjak Rijeke je pred realizacijom transfera. Dugo se pisalo o interesu Bologne, a talijanski prvoligaš je prema posljednjim informacijama napokon slomio otpor uprave hrvatskog prvaka.

Zadovoljna će biti i Rijeka, jer se spominje odšteta od pet milijuna eura (oko 37 milijuna kuna) što bi trebao biti drugi najveći transfer u povijesti kluba.

Podsjećamo, rekorder je Andrej Kramarić za kojeg je Rijeka u siječnju 2015. dobila od Leicestera devet milijuna eura dok je zasad na drugom mjestu prelazak Mateja Mitrovića na početku godine u Bešiktaš za 4,2 milijuna eura.

  • +6
Filip Bradarić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Dodajmo i druge vijesti vezane uz klub. Rijeka će prvu pripremnu utakmicu odigrati 16. lipnja u Rijeci protiv Šampiona iz Celja. Nakon toga će krenuti 19. lipnja u Kranjsku Goru, a zasad su dogovorene utakmice protiv Rabotničkog (21. lipnja), Astre (27. lipnja) i Lokomotiva iz Moskve (30. lipnja).