KOME VJEROVATI?

Redknapp: Nema šanse da Bale ode u Barcelonu

11.05.2012 u 16:52

Bionic
Reading

Velšanin Gareth Bale bio je vijest dana. Naime, španjolski us mediji objavilipriču kako brzonogi branič prelazi u redove katalonskog kluba i to za 40 milijuna funti. No, vrlo brzo se oglasio menadžer 'spursa' Harry Redknapp

Iako je u španjolskim medijima jutros osvanula vijest da je Tottenham pristao prodati velškog nogometnog reprezentativca Garetha Balea Barceloni za 40 milijuna eura, menadžer 'spursa' je istu opovrgnuo.

'Ne znam ništa o toj priči. Ne vjerujem da postoji i najmanja šansa za takvo što, ni najmanja', rekao je Harry Redknapp koji bi, ukoliko se Tottenham ne plasira u Ligu prvaka dogodine, mogao izgubiti Velšanina, ali i hrvatskog reprezentativca Luku Modrića

'Cijela ta priča je prenapuhana. Kada su Gareth i Luka dolazili Tottenham nije bio ni blizu Lige prvaka. Došli su jer su znali da dolaze u dobar klub, koji im nudi pristojne novce, i jer su željeli igrati u Premiershipu', rekao je te priupitao novinare jednu vrlo zanimljivu stvar.

'Hoćete mi molim vas reći da li će igrači potpisati za Chelsea ukoliko ne osvoje Ligu prvaka i ostanu bez plasmana u istu dogodine? Pa naravno da hoće. Uz dobre novce i uvjete svi će potpisati. Potpisat će i za Liverpool, jer je velik klub. Pa tako i za Tottenham', zaključio je Redknapp.

'Spursima' u posljednjem kolu treba pobjeda protiv Fulhama na White Hart Laneu kako bi osigurali barem kvalifikacije za Ligu prvaka dogodine. Isto se može dogoditi i u slučaju poraza Newcastlea kod Evertona, a postoji i šansa da Arsenal kiksa kod WBA pa "spursi" skoče i direktno u vagon za najjače klupsko nogometno natjecanje u Europi.