'SPURSI' SE ODUPIRU

Redknapp: Modrić će još igrati za Tottenham

22.08.2011 u 20:35

Bionic
Reading

Menadžer engleskog nogometnog prvoligaša Tottenham Hotspura Harry Redknapp u izjavi je za televizijsku postaju Sky Sports kazao kako nije uponat s novom, trećom ponudom Chelseaja za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića i kako vjeruje da Modrić nije odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Tottenhama

Chelsea je navodno Tottenhamu za Modrića ponudio 30 milijuna funti nakon što je vodstvo kluba s White Hart Lanea ranije ovoga ljeta odbilo ponude od 22, te 27 milijuna funti za našeg reprezentativnog veznjaka.

'Nisam čuo za novu ponudu Chelseaja. Mislio sam da su odustali nakon što su doveli Matu iz Valencije. No, čini se kako Chelsea ne odustaje od Luke, ali isto tako mi ga želimo zadržati, te uz dovođenje dvojice igrača još više pojačati momčad', rekao je Redknapp i dodao kako bi Modrić mogao zaigrati za Tottenham već u četvrtak u uzvratnom susretu četvrtog pretkola Europske lige protiv škotskog Heartsa.

'Mislim da Luka nije odigrao posljednju utakmicu za nas, želio bih da zaigra protiv Manchester Cityja u nedjelju, a možda ga postavim u igru već protiv Heartsa u četvrtak', izjavio je Redknapp.

Redknapp se nada da će Chelsea odustati od Modrića ukoliko naš reprezentativac zaigra protiv Heartsa, jer bi tada izgubio pravo nastupa u Ligi prvaka ove jeseni. Modrić nije igrao u prvoj utakmici prošloga tjedna u Edinburghu zbog lakše ozljede gležnja, a Tottenham je i bez njega ostvario uvjerljivu 5:0 pobjedu, pa će uzvrat biti tek formalnost.

'Luka je odličan dečko, ali trenutačno je malo zbunjen zbog toga što ne u kojoj je fazi svoje igračke karijere. Što se mene tiče, čim prije završi prijelazni rok, to bolje za sve', kazao je Redknapp koji je odbio insinuacije kako Modrić neće igrati u večerašnjem prvenstvenom susretu protiv Manchester Uniteda jer je u štrajku zbog toga što ga klub ne želi pustiti u Chelsea.