RESPEKT ZA MODRIĆA I DRUŠTVO

Redknapp diže cijenu hrvatskim nogometašima

25.01.2012 u 16:27

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaši u Harryju Redknappu imaju velikog saveznika. Naime, trener Tottenhama nerijetko u javnosti hvali kako su hrvatski nogometaši strahovito talentirani, što im daje dodatno na vrijednosti

Oduvijek su hrvatski nogometaši bili na cijeni u inozemstvu. Počevši od stare garde poput Skoblara, Dražana Jerkovića, preko Šukera i Bobana, pa danas do Luke Modrića, Ćorluke, Olića i drugih. No danas, možda kao nikad dosad, hrvatski nogometaši su tražena roba u inozemstvu.

Danas je svijet globalno selo, zahvaljujući internetu lako se može vidjeti neki igrač, naći podatke o njemu. Isto tako ambasadori hrvatskog nogometa su prvenstveno reprezentativci koji svojim nastupima u 'kockastom' dresu dižu cijenu svojim sunarodnjacima. No tu je i još jedan čovjek, Harry Redknapp, trener Tottenhama čije se mišljenje itekako cijeni na Otoku, a koji obožava hrvatske nogometaše.

'Cijenu ne diže samo Luka Modrić koji predvodi hrvatske nogometaše u Premiershipu, već su tu i Ćorluka i Kranjčar koji su uspješniji u Engleskoj, no tu je i Ivan Klasnić koji je najbolji igrač Boltona, ali i Nikica Jelavić koji je najbolji igrač škotske lige', kazao je menadžer Nikky Vuksan u razgovoru za Tribalfootball.com.

'Ono što je važno naglasiti jest činjenica da su klubovi puno puta naglasili kako hrvatski igrači nisu samo pravi profesionalci, već i krasne osobe', naglasio je Vuksan.

Trener Tottenhama jedan je od onih koji javno hvali hrvatske nogometaše, a Vuksan naglašava kako je Redknapp dao jak 'vjetar u leđa' hrvatskim nogometašima.

'Mi s Redknappom imamo čisto poslovni odnos. Tottenham i menadžment kluba pomno prate mlade hrvatske talentirane igrače', završio je Vuksan.