što to treba značiti?

Realovo glasilo vrlo žestoko se obrušilo na Modrića i Kroosa

18.10.2018 u 17:24

Bionic
Reading

Madridski Real posljednju je pobjedu upisao 22. rujna. I to minimalnu protiv Espanyola, a nakon toga nanizao je četiri utakmice bez pobjede, od kojih su tri završile porazima. Posebno zabrinjava podatak što Lopeteguijeva momčad u te četiri utakmice nije zabila ni gola

Španjolska Marca svima je poznata kao glasilo madridskog Reala, u kojem se o 'kraljevskom klubu' vrlo rijetko piše u kritičkim tonovima.

Međutim, ovog puta marca nije štedjela veznjake, Hrvata Luku Modrića i Nijemca Tonija Kroosa.

'Kroos u šest utakmica za klub i reprezentaciju ne zna za pobjedu. Sve je počelo porazom u Sevilli, a nastavilo se do posljednjeg poraza Njemačke u Parizu od Francuske u dvoboju u kojem je dao gol s bijele točke. Prošlo je već 540 minuta od njegove zadnje pobjede, a uz to je izgubio čvrstoću i preciznost, dvije karakteristike koje su ga najviše krasile', piše autor teksta u Marci.

  • +16
Hrvatska - Engleska, Liga nacija Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

'Modrić je igrao za svoju reprezentaciju u remiju protiv Engleske (0:0) i to je već peta utakmicu koju je on igrao, a da njegova momčad nije postigla pogodak. U minutama to iznosi 499, otkad je momčad u kojoj je igrao Luka Modrić zabila zadnji gol. Dobio je odmor samo u prijateljskoj utakmici protiv Jordana i ranije se vratio u Madrid kako bi trenirao sa suigračima', opisali su Modrićev doprinos u Realovim neuspjesima u posljednje vrijeme.