BAŠ ZANIMLJIVO

Realov trener Carlo Ancelotti otkrio za koga će navijati na SP-u; ovo će odjeknuti i kod nas u Hrvatskoj

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 16.11.2022 21:24
  • Objavljeno 15.11.2022 u 09:36
Bionic
Reading

Talijanske nogometne reprezentacije na ovom svjetskom prvenstvu nema, pa je jasno da i talijanski navijači moraju naći drugu 'simpatiju', kako bi im turnir bilo barem malo zanimljiviji. Jedan od takvih je i Realov 63-godišnji trener Carlo Ancelotti

Ove nedjelje počinje svjetsko nogometno prvenstvo, ali bez višestrukih prvaka - Talijana. Kobni po Azzurre bili su igrači Sjeverne Makedonije, s dinamovcima Ademijem i Ristovskim.

No, strast prema nogometu na Čizmi nije se ugasila, i jasno je da će i nogometni navijači te zemlje sa zanimanjem pratiti što se događa u Katru. Pratit će ga i Realov trener Carlo Ancelotti, jer na tom će turniru biti nekoliko njegovih igrača.

Thibaut Courtois i Eden Hazard branit će boje Belgije. U španjolsku reprezentaciju pozvani su Daniel Carvajal i Marco Asensio, a u redove Francuske Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouaméni i Karim Benzema.

Od Brazilaca iz Real Madrida pozvani su Eder Militao, Rodrygo i Vinicius Junior.

Antonio Rüdiger je na popisu je njemačkog izbornika, Federico Valverde urugvajskog, a Luka Modrić - hrvatskog.

Pa kad već neće moći navijati za Italiju, Carlo Ancelotti otkrio je kome će biti skloniji na turniru u Katru. Diplomatski se izvukao jer izdvojio je sve reprezentacije u kojima igraju njegovi igrači.

Tako je izdvojio i reprezentaciju Hrvatske koja brani srebro iz Rusije i koja bi ovog puta mogla krenuti po zlato - nakon bronce 1998. i srebra 2018. godine.

'Navijat ću za Hrvatsku, Brazil, Španjolsku, Njemačku, Francusku, Urugvaj, Belgiju... Podržavam sve svoje nogometaše i želim im sreću na Svjetskom prvenstvu', izjavio je Ancelotti.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal