portugalac u šoku

Real stao uz Cristiana Ronalda kojem prijeti sedam godina zatvora

14.06.2017 u 14:39

Bionic
Reading

Real Madrid oglasio se priopćenjem u kojem daje podršku Cristianu Ronaldu nakon što se najveća zvijezda 'kraljevskog kluba' našla pod optužbom utaje 14 milijuna eura poreza...

Nakon što je iz istog razloga Lionel Messi u Španjolskoj zaradio uvjetnu zatvorsku kaznu, Cristiano Ronaldo čini se da kreće putem svog ljutitog, s tim da je njegov slučaj još ozbiljniji.

Ronalda optužuju da je utajio 14.7 milijuna eura poreza, a tužiteljstvo tvrdi da je na tajnim računima na Djevičanskim otocima sakrio prihode od prodaje komercijalnih prava na svoje ime i lik. Prijeti mu kazna od čak sedam godina zatvora, što bi morao odraditi iza rešetaka, no ako dobije manje od dvije proći će s uvjetom.

Dnevnik Marca iz svojih izvora saznaje da je Cristiano povrijeđen zbog ovih optužbi, a Real Madrid stao je na njegovu stranu.

'Cristiano Ronaldo ima naše povjerenje. Imamo informacije da je postupao legalno kad je u pitanju ispunjavanje fiskalnih obaveza,' stoji u priopćenju aktualnog dvostrukog prvaka Europe.

Ronaldo koji zarađuje gotovo stotinu milijuna dolara godišnje trebao je malo više paziti na problem poreza. Kad je zakon u pitanju, nema nedodirljivih...