NEMA MIRA NA BERNABEU

Real se tek prestao tresti zbog Luke Modrića, a u Madridu je na pomolu novi kaos

21.08.2018 u 06:23

Bionic
Reading

U Realu nema mira, tek je završila afera oko Luke Modrića, a već se stvara nova sapunica u kojoj glavnu ulogu ima branič 'kraljevskog kluba' Raphaël Varane

Varane je bio neizostavni dio francuske reprezentacije u osvajanju svjetskog naslova na nedavno završenom Mundijalu u Rusiji. Bio je jedan od ponajboljih igrača 'galskih pijetlova', ali u Realu ga nije dočekalo sigurno mjesto u prvih 11.

Zapravo, ovaj 25-godišnji branič nije prvi izbor novog trenera Julena Lopeteguija. Naime na stoperskim pozicijama jedno mjesto je rezervirano za kapetana Sergija Ramosa, a njegov partenr u zadnjoj liniji je Jose Ignacio Fernandez Iglesias ili jednostavo – Nacho.

U prvom kolu španjolskog prvenstva Varane nije dobio ni minute, s klupe je promatrao pobjedu Reala protiv Getafea (2:0) što je kod njega sigurno izazvalo nezadovoljstvo. Svjetski je prvak s Francuskom, a odjednom rezerva kod osvajača Lige prvaka.

Jasno je da Lopetegui preferira sunarodnjaka Nacha i to bi moglo uzrokovati nove potrese na Santiago Bernabeu. U 'kraljevskom klubu' zadnjih tjedana imali su dosta muka sa špekulacijama oko odlaska Modrića u Inter. To se napokon smirilo, postalo je jasno da hrvatski kapetan neće iz Madrida, ali sada su krenule glasine o odlasku Varanea i to prema Manchester Unitedu.

  • +10
Francuski nogometaš Raphael Varane Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Crveni vragovi' već su ranije pokazali zanimanje za Franuza, Englezi su bili spremni ponuditi 100 milijuna eura što bi bio rekordan iznos za braniča, ali predsjednik Reala Florentino Perez samo je odmahnuo rukom i poručio da Varane nije na prodaju.

No status koji trenutačno Francuz ima kod Lopeteguija mogao bi prouzročiti kaos u svlačionici i nije nemoguće da se u Realu na kraju odluče na prodaju. Cijelu tu situaciju kod nezadovoljnog Varanea i dalje prate na Old Traffordu, a nema sumnje da ćemo u nadolazećim mjesecima još puno slušati o ovom transferu.