prvi javni istup o interu

Modrić ne može više slušati laži: Napokon se oglasio i to zbog 'najveće gluposti u povijesti'

20.08.2018 u 15:17

Bionic
Reading

Luka Modrić nije htio javno komentirati glasine o njegovom odlasku u Inter sve dok La Gazzetta dello Sport nije objavila kako je u sporu s Fifom stao na stranu talijanskog kluba, što je na Instagramu proglasio 'najvećom gluposti u povijesti'...

Sapunici oko našeg reprezentativca kao da nema kraja. Iako je prijelazni rok u Italiji završen, a samim time i pokušaji Intera da preotme Realu Modrića, talijanski mediji ne odustaju od svoje omiljene priče, što je na kraju naljutilo Luku.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, pojavila se tvrdnja u španjolskim medijima kako će Real tužiti Inter jer je pristupio Modriću i s njim pregovarao bez dopuštenja kluba s kojim ima valjani ugovor, što brane trenutna pravila Fifa.

La Gazzetta dello Sport na to je odgovorila pričom da je Fifa kontaktirala Modrića i da je on stao na stranu Intera u tom sporu, priznavši da se on javio milanskom klubu, a ne obratno, u navodnoj želji da igra zajedno s Vrsaljkom, Perišićem i Brozovićem.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Modrić koji se čitavog ljeta nije oglašavao na temu Intera više nije mogao izdržati pa je na Instagramu Futbol Al Revesa koji je prenio priču Gazzette u komentaru na španjolskom ljutito napisao:

'Ovo je najveća glupost u povijesti!'

Naravno, nogometnim medijima taj detalj nije promakao, što je i bio prvi javni istup našeg reprezentativca na temu Intera.

Modrić je dobio u nedjelju u pobjedi Reala protiv Getafea tek zadnjih dvadesetak minuta igre, a Inter je doživio razočaravajući poraz od Sassuola...