MANUTD STJERAN U KUT

Real pronašao način kako dobiti ono što najviše želi!

16.07.2015 u 11:11

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolske Marce, Real Madrid i David de Gea postigli su tajni dogovor o dodatnih pet milijuna eura kao 'nagradu' za nepotpisivanje novog ugovora s Manchester Unitedom i eventualni dolazak bez odštete sljedeće sezone...

Uprava Reala čini se da zna što radi ovog ljeta. Odlazak Ikera Casillasa, bez jasne naznake da bi De Gea mogao doći prije početka sezone izgledao je kao rizičan scenario, no u klubu su ostali mirni. Naime, Manchester United je taj koji mora biti zabrinut, a uvjeti koje su postavili 'kraljevskom klubu' za otkup mladog španjolskog golmana neće naići na plodno tlo.

Prema pisanju španjolske Marce, Realu se s De Geom uopće ne žuri. Svjestan je da David ima ugovor koji istječe na kraju sljedeće sezone te ako ga ne dovedu sada, dovest će ga sljedećeg ljeta bez odštete. Jedini problem bilo bi produženje ugovora, na kojem Manchester United naporno radi. No, Real je u tajnosti s predstavnicima De Gee dogovorio bonus od pet milijuna eura ako golman ne potpiše novi ugovor na Otoku i dođe sljedeće sezone bez odštete.

Taj bonus u visini je godišnje plaće koju bi De Gea primao ove sezone ako bi transfer bio finaliziran sljedećih dana. S obzirom da 24-godišnjak ima veliku želju preći u Madrid, takav tajni dogovor nije bilo teško postići.

U slučaju nedolaska De Gee ovog ljeta, Keylor Navas trebao bi preuzeti 'jedinicu' Reala u novoj sezoni, a konkurencija će mu vjerojatno biti Kiko Casilla koji je blizu prelaska iz Espanyola. Radi se naravno o planu B, jer 'kraljevski klub' se još uvijek nada da će Manchester United, stjeran u kut na kraju popustiti i ipak prodati svog miljenika da barem nešto na njemu zaradi...