BAYERN REKAO NE

Real ponudio 50 milijuna eura, a on zabio rijetko viđen autogol

01.06.2016 u 08:58

Bionic
Reading

Ovih je dana austrijski lijevi branič David Alaba u centru pozornosti. Naime, Real je ponudio Bayernu 50 milijuna eura koje su Bavarci odbili, a on se, pak, proslavio autogolom protiv Malte

Direktor Reala, odnosno čovjek koji odrađuje transfere, Jose Angel Sanchez, a kojeg je i Jose Mourinho želio dovesti u Manchester United, razgovarao je s Georgeom Alabom, ocem Bayernova braniča Davida. Međutim, od posla neće biti ništa.

Real je bio spreman platiti 50 milijuna eura za austrijskog univerzalca koji može pokriti pozicije stopera, lijevog braniča i igrati u veznom redu, ali u Bayernu ponudu nisu ni razmatrali.

Isto je rečeno i u Cityju koji ga je želio dovesti u paketu s Guardiolom, ali Bayern neće razmatrati ponudu manju od 80 milijuna eura. No, bez obzira na njegove kvalitete, dojam je da za defenzivca nitko neće platiti toliku odštetu.

Osim toga, Alaba je i sam napravio antireklamu, zabivši vrlo neobičan autogol, na utakmici Austrije i Malte.

Igrač Bayerna namjeravao je vratiti loptu golmanu Ozcanu, no umjesto njemu, loptu je poslao u mrežu jer vratar ga je čekao na sasvim drugom mjestu. I naravno, logičnom.