nanijeli mu nepravdu

Real opalio šamar jednom od svojih najvećih junaka: U klubu ga tako malo cijene...

09.08.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Iako je Keylor Navas odlično branio tijekom protekle tri sezone u kojima je Real osvajao Lige prvaka, klub mu je konstantno tražio zamjenu, a ovog ljeta doveo je Thibauta Courtoisa i tako potvrdio koliko malo cijeni Kostarikanca...

Od članova šampionske generacije madridskog kluba Keylor Navas vjerojatno je najmanje cijenjeni pojedinac. Naime, unatoč osvajanju Lige prvaka iz godine u godinu uprava se konstantno pokušavala riješiti 31-godišnjeg Kostarikanca i time pokazivala koliko ga malo cijeni.

  • +7
International Champions Cup, Real Madrid - Juventus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Navas je već bio prodan Manchester Unitedu prije tri godine u zamjenu za De Geu, ali je došlo do administrativne pogreške pa je ostao u Madridu i nastavio sigurno braniti te osvajati trofeje. Ukupno ih ima čak 12 u dresu 'kraljevskog kluba'.

No, ovog ljeta umjesto da traži zamjenu za Cristiana Ronalda, Real je odlučio opaliti novi šamar Navasu i kupiti čak dva odlična golmana. Prvo je za 8.5 milijuna eura stigao Andrij Lunjin iz ukrajinske Zorje, da bi ove srijede uz 35 miliuna eura odštete Chelseaju potpisao i Thibaut Courtois.

Navas se unatoč svemu ne predaje i nema namjeru napustiti Madrid, kad ga se već nisu uspjeli zbog svoje traljavosti riješiti 2015. godine.

'Mogu vam to reći sa sigurnošću: imam želju otići iz kluba, koliko i ubiti se,' na osebujan način opisao je Kostarikanac svoju odlučnost da se pokraj uglednog Courtoisa izbori za mjesto među vratnicama.

Ako i u ovoj situaciji ispliva kao pobjednik, Keylor će utišati i svoje posljednje kritičare...