NOVI I TO BOLJI UGOVOR

Real od Ronalda radi još većeg bogataša

16.04.2012 u 17:55

Bionic
Reading

Real Madrid uskoro će Cristianu Ronaldu ponuditi novi ugovor koji će ga još dulje vezati uz 'kraljevski klub', a prema njemu će, taj portugalski reprezentativac, znatno više zarađivati

Na Santiago Bernabeu su prezadovoljni Cristianom Ronaldom. Iako je njegov dolazak u Real koštao 94 milijuna eura (srpanj 2009.) Madrižanima se on itekako isplatilo.

Kako na sportskom planu, jer Ronaldo bez problema zabija golove, tako i na poslovnom, jer od prodaje dresova i raznih sponzorskih reklama 'kraljevi' su već prve sezone povratili iznos za koji su ga kupili.

Zato nije ništa čudno što predsjednik Florentino Perez razmišlja da pred Ronalda stavi novi ugovor koji će ga vezati do ljeta 2017., jer mu sadašnji istječe u lipnju 2015. godine.


Prema tvrdnjama španjolskih medija Ronaldo bi financijski prošao još bolje nego sada, jer bi po sezoni dobivao 16 milijuna eura što je za četiri milijuna eura više nego sada.

No i ako dogovor padne Cristiano Ronaldo neće biti nogometaš s najboljim ugovorom, jer Samuel Eto'o u Anžiju zarađuje 20 milijuna eura godišnje.

Cristiano Ronaldo izvodi slobodnjake na sjajan način