PROBLEMI SE NASTAVLJAJU

Real na mukama zbog Luke Modrića, nova vijest koja zabrinjava navijače Kraljeva

01.12.2023 u 21:32

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacija Luka Modrić još uvijek se nije oporavio od preopterećenja bedrenog mišića lijeve noge pa će u subotu propustiti prvenstvenu utakmicu Real Madrida s Granadom, nakon što je prethodno propustio ogled s Napolijem u Ligi prvaka

Modrić, 38-godišnji vezni igrač, u četvrtak je individualno trenirao na travnjaku klupskog centra na sjeveru Madrida, izvijestio je Real Madrid.

Trener Carlo Ancelotti je zatim objavio popis igrača s kojima će lider prvenstva pokušati doći do pobjede protiv predzadnje momčadi na Santiago Bernabeu u subotu u 18.30 sati. Na popisu nije bilo Modrića koji je prošlu nedjelju osjetio bol u stražnjem dijelu bedrenog mišića tijekom utakmice s Cadizom. Zbog toga je bio napustio travnjak u 68. minuti.

Modrić je u utorak obavio liječničke pretrage u Madridu koje su pokazale da je samo preopteretio bedreni mišić, no zbog predstrožnosti ga Ancelotti ne želi izlagati naporu.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Klupski dužnosnik je rekao da "svakodnevno prate njegov oporavak", a popravi li mu se stanje bit će u momčadi za tjedan dana u utakmici s Betisom.

Real Madrid trenutačno ima osmoricu ozlijeđenih igrača ili s manjim smetnjama. Bellingham, Tchouameni i Guler su poput Modrića odvojeno vježbali na travnjaku dok su Camavinga, Courtois, Vinicius Junior i Militao bili odstutni.

Od njih je jedino ofenzivni Jude Bellingham na popisu za utakmicu. Ancelotti je na konferenciji za medije rekao da je 20-godišnji Englez spreman nakon manjeg problema s gležnjem.