BORBA TEŠKAŠA

Real Manchesteru otima i Benzemu

28.06.2009 u 14:49

Bionic
Reading

Španjolski Real Madrid ponudio je Lyonu 32 milijuna eura za reprezentativnog napadača Karima Benzemu, objavili su u nedjelju španjolski mediji. Tako bi se mogla otvoriti nova bitka na tržištu između Reala i Manchestera

Španjolski Real Madrid ponudio je Lyonu 32 milijuna eura za reprezentativnog napadača Karima Benzemu, objavili su u nedjelju španjolski mediji.

Nakon što su shvatili da neće uspjeti dovesti Davida Villu iz Valencije, u Realu su sada pažnju usmjerili na francuskog nogometaša. Uz obilnu novčanu odštetu, Real nudi Lyonu i Klaas-Jana Huntelaara ili Arjena Robbena.

No neće im biti lako, jer na istu metu je fokusiran i Alex Ferguson. Manchester United licitirat će s milijunima koje je za Cristiana Ronalda dobio upravo iz Reala i, pišu engleski mediji, odlučni su u dovođenju mladog Francuza. Osim Benzeme, na Old Trafford žele privući i hitrog argentinskog napadača Sergia Aguera iz Atletico Madrida. Za svakoga od njih spremni su izdvojiti po više od 40 milijuna eura, a jasno je da će se klubovi koji prodaju svoje napadače voditi isključivo tržišnom logikom. Tko ponudi više, pobjeđuje.