Uznemireni Bale i Rodriguez

Real Madrid u tajnosti sve dogovorio sa zvijezdom Liverpoola; u četiri oka je Zidaneu rekao koji važan uvjet ima

01.01.2020 u 19:36

Bionic
Reading

Trener Real Madrida Zinedine Zidane na listi potencijalnih pojačanja već ima nekoliko igrača, ali jedno od njih držano je u tajnosti

Kako doznaju španjolski mediji Senegalac Sadio Mane, zvijezda engleskog Liverpoola, biti će najveće pojačanje Real Madrida. Doznaje se kako su prvi kontakti već uspostavljeni te kako je Zidane već obavio razgovor u četiri oka, ali će ovaj mega-transfer biti završen tek u ljetnom prijelaznom roku jer 27-godišnji Mane, koji je stasao igrači u RB Salzubrgu, ima veliku želju biti dio povijesti i osvojiti s Liverpoolom titulu prvaka. To je bio njegov jedini uvjet na tajnom razgovoru.

Ako Mane zaista dođe u Real to znači da će neki igrači, koje skupo plaćaju, postati višak, a to su prije svega Gareth Bale i James Rodriguez.

Naravno, čelni ljudi Real Madrida uvjereni su kako će dio momčadi slejdeće godine biti i 34-godišnji Hrvat Luka Modrić kojem u ljeto 2020. službeno ističe ugovor, ali isto tako ima opciju kako uz dogovor s ljudima iz kluba može aktivirati još jednu sezonu po istim uvjetima.

Obzirom na vijesti koje stižu iz Madrida i budžet koji je za pojačanja već pripremio predsjednik Perez čini se kako će sljedeće sezone Real biti opasno moćan.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…