La Liga

Real Madrid sve nade u naslov prvaka polaže u Hrvata koji je u sjajnoj formi; vatreni stroj za golove može Kraljevima donijeti trofej

16.05.2021 u 13:55

Bionic
Reading

Real Madrid velike nade polaže u Antu Budimira koji s Osasunom danas gostuje kod Atletico Madrida

Real Madrid vodi veliku borbu za naslov prvaka, a glavni favorit Atletico Madrid mora negdje kiksati da bi Kraljevi, uz dvije pobjede u zadnja dva kola, osvojili La Ligu. Ekipa koju vodi Diego Simeone ima dva boda više od one na čijem je čelu Zinedine Zidane i nalazi se na prvom mjestu.

Real se sprema za gostovanje protiv Athletic Bilbaa danas u 18:30, no jednim će okom pratiti i što se u isto vrijeme događa u Madridu gdje će njihov gradski rival ugostiti Osasunu. Španjolska Marca ističe kako bi Realu ključna figura u osvajanju naslova mogao biti Hrvat koji uopće ne igra za njih. Naravno, riječ je u sjajnom napadaču Vatrenih Anti Budimiru.

'Hrvatski napadač Ante Budimir mogao bi odlučiti utrku za naslov u Španjolskoj. Ovaj 29-godišnji golgeter u sjajnoj je formi i trenutno predstavlja glavnu prijetnju Atleticovim ambicijama', istaknula je Marca. Budimir je ponajbolji igrač Osasune za koju je u 31 utakmici ove sezone zabio 11 golova, a u posebno dobroj formi je u zadnjih mjesec dana.

U zadnje dvije utakmice zabio je tri gola i s velikim samopouzdanjem odlazi u goste Atleticu dva kola prije kraja. Sve bi moglo ovisiti o njegovoj formi. Sruši li Budimir Atletico najviše će slaviti Luka Modrić i društvo kojima će tako biti otvoren put do naslova prvaka.